fbpx

„Garantált ajándék LEGJAVA kóstolóknak!” elnevezésű fotós játék játék- és részvételi szabályzata

 1. A Játék szervezője és lebonyolítója
  A „Garantált ajándék LEGJAVA kóstolóknak” elnevezésű fotós játék, mint fogyasztói promóció (továbbiakban: „Játék”) szervezője és lebonyolítója a Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Start Szociális Szövetkezet (székhely: 6795 Bordány, Petőfi utca 1., Adószám: 25729395-2-06), továbbiakban: Szervező).
 2. A Játék időtartama
  A Játék 2020. június 10-én 00:00 órától 2020. június 16-án 24.00 ótáig tart.
 3. A Játék rövid leírása
  „Garantált ajándék Legjava kóstolóknak!
  Amint végetér a kötelező maszkhasználat, meg tudjátok kóstolni különlegességeinket az ország 34 INTERSPAR áruházában! ❤️
  Addig is otthoni kóstolásra biztatunk mindenkit! 🏠
  Aki a három, a SPAR Magyarország Hungaricool by SPAR polcain elérhető termékeinket egyszerre lefényképezi otthon a konyhában, majd a fotót elküldi e-mailben a nevével, címével együtt (a cím: homokhatsagszive@gmail.com; tárgy Legjavát kóstolok),
  annak ingyenesen küldünk mégegy legjava finomságot a többi íz közül!📷🎁 Szólj a barátaidnak is!
  Részvétei feltételek itt: www.homokhatipiac.hu/legjavatkostolok”
 4. Promóciós LEGJAVA termék: Az INTERSPAR áruházakban kapható, „Hungaricool győztes termék” logóval ellátott Legjava Csípős Paprikakrém 200g, a Legjava Pezsgős Őszibaracklekvár 200g valamint a Legjava Borsos-mentás Eperszósz 200g -os kiszerelés. 
  A Játékban részt vevő ajándék: Legjava lekvárok, szószok, chutney-ek különböző ízekben. A termékek változtatásának jogát fenntartjuk. A Játékban reklám céllal megjelentetett képek illusztrációk. Az ajándékok kizárólag a készlet erejéig állnak rendelkezésre.
 5. Résztvevők köre: A Játékban részt vehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy. A játékból ki vannak zárva a Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Start Szociális Szövetkezet dolgozói.
 6. A Játék mechanizmusa: A Játék időtartama alatt a Játékban résztvevő INTERSPAR áruházakban történő három promóciós LEGJAVA termék vásárlása esetén minden vásárlónak, aki a terméket otthon a konyhájában lefotózza, majd a fotót nevével és címével a homokhatsagszive@gmail.com e-mail címre „Legjavát kóstolok” tárgyú elektronikus levélként megküldi, térítésmentesen egy ajándék Legjava terméket kap kóstolásra (tesztelésre) a szövetkezet által gyártott lekvárok, szószok, chutney-ek közül legkésőbb a játék lezárását követő 30 napon belül. Az ajándék feltétele, hogy a Szervező által meghatározott kiszerelésben és mennyiségben történjen meg a vásárlás, és ezen termékek egyszerre egy fotón szerepeljenek. Egy lakcímre csak egy ajándék kerül postázásra, függetlenül a megküldött fotók számától, vagy a különböző e-mail címektől. Ha egy lakcímről több fotó érkezik, az kaphat ajándékot, aki fotóját elsőként küldte meg.
 7. Ugyanazon fotó, vagy egyértelműen ugyanazon termékekről ugyanazon helyszínen csak más beállításban készült fotó többszöri beküldése nem fogadható el érvényes pályázatként, ennek elbírálási jogát Lebonyolító fenntartja magának.
 8. A képnek a pályázó által készített, saját tulajdonú képnek kell lennie, nem képezheti harmadik fél tulajdonát, felhasználása nem lehet jogsértő. Jogsértő illetve nem saját tulajdonú képek használata a játékból való kizáráshoz vezet.
 9. A promóció további szabályai:
  • az adatszolgáltatás önkéntes. Kérjük figyelmesen olvassa el honlapunkon az e tárgyban közzétett adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát, mert a játékban való részvétel további feltétele, hogy a Játékos az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot megismerje és elfogadja.
  • az ajándék készpénzre nem váltható,
  • a Szervező felelőssége kizárólag az akciós termékek jelen szabályzatban meghatározott LEGJAVA termék vásárlási értékére terjed ki. Nyomdai, elírási vagy minőségi hiba esetén a Szervező felelőssége nem haladhatja meg az érintett termékek értékét.
  • a  beküldött elektronikus levelek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetés, stb.), adódó kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.
  • a résztvevők hozzájárulnak beküldött fotójuk, valamint nevük térítésmentes korlátlan promóciós célú közzétételéhez Szervező kiadványaiban, internetes felületein.
  • a Szervező fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a szabályok megszegésének gyanúja merül fel.
  • a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a Játék feltételeit a vásárlók a szervező közösségi oldalán és a www.homokhatipiac.hu oldalon történő tájékoztatása mellett megváltoztassa.
  • a Játékban résztvevők részvételükkel, minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a jelen hivatalos Játék- és Részvételi Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt.
  • a Játék- és Részvételi Szabályzat módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Bordány, 2020. június 8.