fbpx

Nyár, vízpart, piknik – A Legjava ízei veled tartanak!

Van valami egészen különleges a nyári hétvégékben. A tóparti séták, egy vízparti árnyékos pléd, nevetés a fűben, és egy-két jól megpakolt szendvics, amit nemcsak az éhség, hanem a közösen átélt pillanatok tesznek felejthetetlenné. A piknikezés nem csupán étkezés a szabadban – igazi nyári élmény, amelyhez csak néhány jó ötlet, egy kis kreativitás és a megfelelő ízek kellenek.

És hogy mik ezek az ízek? Természetesen a Legjava kamrapolcáról érkeznek. Olyan kézműves, természetes termékek, amelyekkel pillanatok alatt ünneppé válik egy egyszerű szendvics is. A Legjava Padlizsánkrémje például tökéletesen illik friss kovászos kenyérre kenve, paradicsommal, mozzarellával és néhány levél bazsalikommal. Ha pedig valami különlegesebbre vágysz, a Lilahagymalekvár egy szelet camembert sajttal és ropogós baguette-tel valódi gourmet élményt nyújt – piknikverzióban is.

A Rozé Eper BBQ szósz pedig nem csak grillre való! Próbáld ki pulykamell-szeletekkel, friss zöldsalátával és kecskesajttal töltött szendvicsben – frissítő és mégis karakteres, pont, amire egy nyári ebéd közben vágyunk. És ne feledkezzünk meg az olyan izgalmas különlegességekről sem, mint a Mandulás Szilva Chutney vagy a Sárgabarack mustár – ezek egy-egy egyszerű hidegtálat is egészen új szintre emelnek.

Egy tudatos háziasszony nyáron nem indul el kirándulni egy jól bepakolt kosár nélkül, és a kamrában mindig kéznél tart néhány üveggel a Legjava finomságaiból. Ezek nem csak kényelmes és gyors megoldások, hanem ízben és minőségben is különleges élményt adnak – amit szívesen osztunk meg a családdal, barátokkal.

Leave a comment