fbpx

„NYEREMÉNYJÁTÉK A JAVÁBÓL!”

A nyereményjáték kizárólag a Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet közösségi oldalain, a facebook.com/legjava, valamint a www.instagram.com/legjava oldalakon kerül meghirdetésre.

A nyereményjáték időtartama: 2018. december 14-én 7.30 órától 2019. január 13-án éjfélig tart.

Az eredményt 2019. január 14-én, hétfőn 17 órakor tesszük közzé.

Nyereményjátékunkban kizárólag azok a magyar állampolgárságú természetes személyek vehetnek részt, akik a nyereményjátékban való részvétellel együtt automatikusan elfogadták jelen nyereményjáték-szabályzatunkat. A játékos a @legjava oldal kedvelője kell, hogy legyen. 
A nyereményjáték különdíjazásából ki vannak zárva a Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet dolgozói és a Ptk. 8:1.§.(1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozóik.

A nyereményjáték menete, a játékban való részvétel feltétele: a nyereményjáték ideje alatt legalább egy Legjava termékről készüljön egy olyan fotó, amely minél gusztusosabban, minél ínycsiklandóbban szemlélteti a terméket egy terített asztalnál Karácsonykor, vagy a Szilveszteri bulin. Készíthető szelfi is egy pohár Legjavával, vagy a legfinomabb Legjavás falattal. A képet fel kell tölteni az Instagramra, vagy a Facebookra, és meg kell jelölni a #LEGJAVALOVE hashtaggal. 

Egy játékos maximum a két oldalra összesen 15 fotót tölthet fel. A képet/képeket legkésőbb január 13-án éjfélig kell feltölteni.

Az összes posztolt fotó közül az lesz a győztes, amelyik a legtöbb kedvelést/lájkot kapta a két oldal adatainak összesítését követően.

A játék során a szövetkezet tagjai és munkatársai kiválasztanak egy fotót amelyik szerintük legjobban szemlélteti a Legjava értékeit (a legszebb, a legkívánatosabb, a legtetszetősebb, stb.). Ezt a fotót a szövetkezet különdíjjal jutalmazza.

A Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet a díjazásra 2 db 5000 Ft értékű ajándékcsomagot biztosít. Az ajándékcsomag pénzre nem váltható át. Az ajándékcsomagokat postai úton, ingyenesen juttatjuk el a nyertesekhez a legkésőbb 2019. február 29-ig. Az ajándékcsomagok nyerteseit a nyereményről Facebook üzenetben értesítjük, erre az üzenetre válaszolva kell megadni a nyertes teljes nevét és postai címet.

A Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet a nyertesek mellett egy tartalék nyertest is kiválaszt. A tartaléknyertes akkor válik jogosulttá a nyereményre, ha a nyertesek közül valaki nem felelt meg a játékszabályzatban leírtaknak, és ez miatt kizárásra kerül, vagy az értesítést követő 3 napon belül nem válaszol a megkeresésre.

A Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet nem vállal felelősségét bármilyen technikai hiba következtében elveszett, megsérült hibás vagy elkésett posztért, amely miatt valaki nem tud részt venni a nyereményjátékban.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Kérjük figyelmesen olvassa el honlapunkon az e tárgyban közzétett adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát!