fbpx

Termékkóstolás a Karácsonyi Bödönön!

A Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet is lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozhasson Szeged kedvenc vásári forgatagában, a Bödön Piacon! A teljes termékkínálatunkat felsorakoztatjuk majd, szeretnénk ha minél többen minél több termékünket megismernék, és persze haza is vinnének belőlük egy párat. Gyorsan megfogalmaztuk a magunk kis reklámját. Vigyázat, ennek az a célja, hogy minél több termékünket hazavidd a Bödönről:-)

Nincs Karácsony Kevin nélkül, de a Karácsony a Legjava termékek nélkül is olyan fura lenne. Nézzük huszonnegyedike reggelét. Hogy lehetne a napot elkezdeni ma Magyarországon egy rostokkal teli finom Legjava 100%-os Almalé nélkül? Van aki reggelire narancsot iszik… (sicc)

Ebédre egy böjtös natúr almalekváros palacsintánál a világon nincs jobb. De ez lehet ám frissen sütött picsipacsi krumplispogácsa is, almalekvárba tunkolva. Hmmm. A Legjava Natúr Almalekvárja böjtös is meg egészséges is. Semmi plusz cukor, adalékanyag vagy ilyesmi.

Ha már nagyon éhes a család, de nincs kész a vacsora, a legfinomabb egy kis frissen sütött burgonyacsipsz Legjava Hétfűszeres Paprikaszósszal. Mindenkit az asztal köré ültet. Lehet társasozni, filmet nézni vagy beszélgetni. Gyorsan elröpül majd az idő.

Ezek után már biztosan mindenkiben felmerülnek a kérdések: A ház urának bizonyára kell pár kiskanálnyi Legjava Csípős Paprikakrém a halászlébe. Ugye? No és hogyan tálalhatná fel a ház asszonya az ünnepi vacsora sültjeit egy-egy Legjava csatni nélkül?

Az sem lehet kérdés, hogy mi kerül az ünnepi asztalra frissítőként. Talán egy szénsavas üdítő amit a Mikulás hoz kamionon műanyag palackban, vagy egy kézműves termék visszaváltható üvegben, ami olyan finom, mintha a nagymama polcáról került volna elénk? Ugye te is a helyit választod? Ugye 100%-os Legjava almára gondoltál már megint? Gondoltuk, Te is olyan megszállott vagy mint mi. Nos mindezek beszerezhetőek lesznek nálunk. 🙂

Termékkóstolóval, kisebb-nagyobb akciókkal várunk mindenkit! Reméljük a mi termékeink közül is kerül majd egy-kettő nem csak a karácsonyi asztalra, hanem a karácsonyfák alá is. Hiszen adni jó. Főleg ha az kézműves. Eredeti és egyedi. És finom is.

Mindkét hétvégén élőben is bejelentkezünk majd, így érdemes figyelni közösségi oldalainkat, hiszen valami akciós, valami meglepetéses dolog mindig megtörténhet!

BÖDÖN PIAC KÉT HÉTVÉGÉN IS! Keressétek a Legjavát!
2018. december 8-9. és december 15-16.
Nyitva tartás: 9:00-20:00-ig
Helyszín: Szeged Plaza
Szeged, Kossuth L. sgt. 119.

Comments are closed.