LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Az alábbi űrlap segítségével tud legegyszerűbben kapcsolatba lépni velünk, de használhatja a többi elérhetőségeket is.  Kérjük írja meg nekünk kérdését, véleményét, javaslatait.

Munkatársunk hamarosan válaszol Önnek!

Köszönjük!

Kérjük az űrlapot hiánytalanul töltse ki annak érdekében, hogy sikeresen tudjunk kommunikálni egymással!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Üzem címe: 6795 Bordány, Petőfi utca 1.

 +36 30 204 0212

 homokhatsagszive@gmail.com

 Naponta: 8:00-16:00

SOCIAL MEDIA

     

Nézze meg hol található kis üzemünk, vagy milyen más érdekességek vannak Bordányban. Sajnos üzemlátogatásra jelenleg nincs lehetősége, viszont sok szeretettel várjuk Önt településünk rendezvényeire, ahol mindig találkozhat termékeinkkel is!

Ha szeretne mindig friss információkhoz jutni termékeinkről, aktuális finomságainkról. Ha örülne egy-egy receptnek, vagy egy jó sztorinak amelyek termékeinkhez, vagy fogyasztóinkhoz kapcsolódik, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne feledje, a LEGJAVA termékeket a legjobbaknak készítjük: A legjobb sportolóknak, a legjobb munkatársaknak, a legjobb anyukáknak, vagy a legjobb gyerkőcnek!

Olcsóbban szeretne termékhez hozzájutni? Tudni akar akcióinkról? Ki szeretné próbálni a legújabb termékeinket? Vagy csak kíváncsi arra, hogy éppen mikor min is dolgozunk? Adja meg e-mail címét levelezési listánkhoz, hogy mindig friss információi legyenek a Homokháti Piacról