fbpx

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Az alábbi űrlap segítségével tudsz legegyszerűbben kapcsolatba lépni velünk, de használhatod a többi elérhetőségeket is.  Kérjük írd meg nekünk kérdésedet, véleményedet vagy javaslataidat.

Munkatársunk hamarosan válaszol!

Köszönjük!

Kérjük az űrlapot hiánytalanul töltsd ki annak érdekében, hogy sikeresen tudjunk kommunikálni egymással!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Üzem címe: 6795 Bordány, Petőfi utca 1.

 +36 30 204 0212

 homokhatsagszive@gmail.com

 Naponta: 8:00-16:00

SOCIAL MEDIA

     

    Nézd meg hol található kis üzemünk, vagy milyen más érdekességek vannak Bordányban. Sajnos üzemlátogatásra jelenleg nincs lehetőség, viszont sok szeretettel várunk településünk rendezvényeire, ahol mindig találkozhatsz termékeinkkel is!

    Ha szeretnél mindig friss információkhoz jutni termékeinkről, aktuális finomságainkról. Ha örülnél egy-egy receptnek, vagy egy jó sztorinak, amelyek termékeinkhez, vagy fogyasztóinkhoz kapcsolódik, iratkozz fel hírlevelünkre!

    Ne feledd, a LEGJAVA termékeket a legjobbaknak készítjük: a legjobb sportolóknak, a legjobb munkatársaknak, a legjobb anyukáknak, vagy a legjobb gyerkőcnek!

      Olcsóbban szeretne termékhez hozzájutni? Tudni akar akcióinkról? Ki szeretné próbálni a legújabb termékeinket? Vagy csak kíváncsi arra, hogy éppen mikor min is dolgozunk? Adja meg e-mail címét levelezési listánkhoz, hogy mindig friss információi legyenek a Homokháti Piacról