fbpx

Fizess nálunk a Barionon keresztül

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, így sem most és sem a jövőben nem szükséges külön költséggel kalkulálnod. A Barion egyenlegkezelés szintén ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

A Legjava márkanév mögött egy szociális szövetkezet és egy általa működtetett kisüzem áll. Termékeink nem futószalagon készülnek, a gyártás során a legtöbb feladatot mindig kézzel végezzük. Az általunk felhasznált alapanyagokat nem a világ másik végéből szerezzük be, azok zömét – mondhatni mindent, amit csak lehetséges – helyi és környékbeli gazdáktól vásároljuk meg. Termékeink címkézése és csomagolása ugyancsak kézzel történik. Gondosan, környezetbarát módon dolgozunk.

Kiváló minőségű, kézzel készült egészséges és finom termékeket kínáljuk Önnek! Gondosan válogatott, hazai alapanyagokból mindenféle színező és adalékanyag valamint tartósítószermentes finomságainkat csak bele kell tenni a kosarába, és hamarosan az Ön konyhaasztalán lehetnek!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.