fbpx

Pista a tésztát csak Legjava szósszal szereti

Mindenki tudja, hogy kell tökéletes tésztát főzni. A legfontosabb, hogy megfelelő mennyiségű vízben főzzük (amibe ugye nem teszünk olajat?). A tészta csak a forrásban levő vízbe mehet bele, és a vízbe rakás után mindig meg kell keverni. A só persze kihagyhatatlan. Mielőtt teljesen megfőne, kivesszük a tésztát, leszűrjük (semmi hideg vizes öblítés) és gyorsan hozzákeverjük egy meleg serpenyőben a Legjava fűszeres paradicsomszószhoz, és így fejezzük be a főzést.
Karácsonyi nagytakarítás napján ez egy tökéletes és gyors ebéd. De mi Pistának mindig teszünk a karácsonyi csomagjába is két-három üveggel. Mert Ő a tésztát csak ezzel a Legjava szósszal szereti.

Leave a comment

To share your experiences & also leave your comments